سخن از یک رابطه معکوس است، با کاهش یکی دیگری افزایش می یابد، سطح آب های زیرزمینی پایین می رود، سطح آلودگی بالا، دغدغه ها دو چندان می شود یکی چالش کمبود آب و دیگری بحران بی کیفیتی آب.
اسفندیاری گفت: اثرات مثبت و منفی هر اقدامی باید این اثرات بدرستی پیش بینی و شناخته شوند و در تصمیم گیری ها دخالت داده شود، باید دید سدسازی چه نیازهایی را تامین می کند و چقدر برای جامعه حیاتی هستند.
رئیس گروه فاضلاب دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در تامین آب بخش کشاورزی با مشکلاتی روبرو هستیم،گفت: همین وضعیت باعث شده از فاضلاب تصفیه شده و در بسیاری از موارد از فاضلاب خام استفاده شود البته سالهاست استفاده از فاضلاب خام در کشاورزی ممنوع شده اما هم چنان این کار صورت میگیرد.
.زیست آنلاین : در بسیاری از محافل محافل محیط زیستی عنوان می شود که جنگ های آینده بر سر زمین و تصاحب آن نیست و چبزی که مردم را به جان هم خواهد انداخت آب است.
پررنگ شدن مساله کمبود آب برخی اذهان را به سمت برداشت از منابع آب های ژرف سوق داده است، اما کارشناسان محیط زیست معتقدند که این منابع آبی متعلق به آیندگان است و برداشت آنها به واسطه شوری زیاد، مقرون به صرفه نیست و تبعات محیط زیستی هم دارد.
زیست آنلاین :پس از گزارش ها و موافقت تعدادی از دستگاه های اجرایی با پیشنهاد مربوط به استخراج آب های عمیق ایران که در عمق ۵۰۰ تا هزار متری سطح زمین قرار دارد، بالاخره هیئت دولت با صدور بخشنامه ای در ۱۱ مرداد ماه طرح خروج آبهای ژرف را تصویب کرد .
سخنگوی ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: در زمینه منابع آب های سفره های زیر زمینی در کشور حدود ۱۰ میلیارد متر مکعب کمبود داریم که هر سال نیز افرایش می یابد.